« Agenda

19-10-2013 | Bal

Balfolk Utrecht

Met: Anim'animus (Nl)El PeppahKitus (Fr) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Theater de Musketon,
Hondsrug 19, 3524BP Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Programma:

14:00 tot 17:00 Muziekworkshops 

19:00 Dansuitleg

20:00 bal met Anim’animus

21.00 bal met Kitus (fr)

23.30 bal met El Peppah

00:30 einde

Ivm nieuw beheer en beleid in de Musketon, mogen we helaas minder laat dan normaal. De bals eindigen voortaan om half 1. Daarom beginnen we voortaan stipt om 19u met de dansuitleg, en om 20u met het bal. Op deze manier hebben jullie voortaan toch genoeg uren om te dansen. 🙂

Toelichting op de kortingstarieven: 

8 euro: Wanneer jij vindt dat je recht hebt op korting (je bent een arme student, werkloos, zit in de bijstand, bent net beroofd of whatever) dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Echter, het is niet zo dat de organisatie winst maakt of zo; het geld wordt direct doorgesluisd naar de muzikanten die al niet zo goed betaald worden. Zodra je dus wel het volledige tarief kunt missen (je bent een rijke student, hebt een goede baan, bent met een rijke partner getrouwd, hebt net iemand beroofd of whatever) dan is dat heel erg welkom!!

5 euro: Om het makkelijker te maken nieuwe mensen mee te nemen naar een bal, krijgen mensen die voor het eerst komen 50% korting. De voorwaarde hiervoor is wel dat je vóór het einde van de dansuitleg binnen bent.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: