« Agenda

24-04-2010 | Bal

Balfolk Utrecht

Met: Accordzéâm (Fr)Le Petit Boeuf (NL)William project (Nl) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: € 10 Locatie: Theater de Musketon,
Hondsrug 19, 3524BP Utrecht
Instructies: onbekend Sessie: Contact: Meer info »

Lang verwacht, nu komen ze eindelijk naar Nederland: Accordzeam Tapas! 5 knotsgekke conservatoriummuzikanten, die steengoede muziek maken. En dat niet alleen:

Programma

19u00 zaal open

19u15 dansuitleg door Karlijn Swart

20u15 William Project

21u30 Accordzeam Tapas

00u00 Le petit Boeuf

01u00 sessie

’s Middags geeft Rafael Correa (Be) een dansworkshop, variaties op de wals voor half gevorderden en gevorderden. Meer info vind je hier.

Toelichting op de kortingstarieven:

8 euro: Wanneer jij vindt dat je recht hebt op korting (je bent een arme student, werkloos, zit in de bijstand, bent net beroofd of whatever) dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Echter, het is niet zo dat de organisatie winst maakt of zo; het geld wordt direct doorgesluisd naar de muzikanten die al niet zo goed betaald worden. Zodra je dus wel het volledige tarief kunt missen (je bent een rijke student, hebt een goede baan, bent met een rijke partner getrouwd, hebt net een miljoen gewonnen in de loterij) dan is dat heel erg welkom!!

5 euro: Om het makkelijker te maken nieuwe mensen mee te nemen naar een bal, krijgen mensen die voor het eerst komen 50% korting. De voorwaarde hiervoor is wel dat je vóór het einde van de dansuitleg binnen bent.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: