« Agenda

17-05-2014 | Bal

Balfolk Utrecht

Met: Duo MarzianoLirio! (NL)Trio Dhoore (Be) Docent(en): Aanvang: 18:00 Entree: Locatie: Theater de Musketon,
Hondsrug 19, 3524BP Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Er komt toch nog een laatste bal in de Musketon Utrecht!

Na een lange radiostilte en rumoeren over het wel of niet doorgaan van de bals in de Musketon is helaas het doek gevallen. Door de reorganisatie van de Musketon is het helaas niet meer mogelijk om hier bals te blijven organiseren. We mogen niet meer tot laat en de huur wordt een stuk hoger, deze combinatie maakt het helaas niet meer mogelijk. 

Maar 17 mei is er zowiezo een laatste bal, en ondertussen gaat de zoektocht naar nieuwe locaties gewoon door. En omdat we nog steeds het pand op tijd moeten verlaten beginnen we wat eerder. De dansuitleg begint om 18u en het bal om 19u.

Voor dit bal kan je niet reserveren, we laten gewoon iedereen binnen 🙂 Voor de workshops ’s middags is het wel nodig om je aan te melden.

Programma:

12:00 tot 16:00 Dansworkshop door Rafael en Nele (meer informatie binnenkort)

12:00 tot 16:00 Muziekworkshop door Sander van der Schaaf (meer informatie binnenkort)

18:00 Dansuitleg 

19:00 bal met duo Marziano, 

20:30 bal met Trio Dhoore  

22:30 bal met Lirio!

00:30 einde

Toelichting op de prijzen en kortingstarieven: 

Ivm huurverhoging hebben we helaas de prijzen voor dit laatste bal in de Musketon moeten verhogen naar 12 euro (en 10 met korting). 

Uitleg kortingstarieven: 10 euro: Wanneer jij vindt dat je recht hebt op korting (je bent een arme student, werkloos, zit in de bijstand, bent net beroofd of whatever) dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Echter, het is niet zo dat de organisatie winst maakt of zo; het geld wordt direct doorgesluisd naar de muzikanten die al niet zo goed betaald worden. Zodra je dus wel het volledige tarief kunt missen (je bent een rijke student, hebt een goede baan, bent met een rijke partner getrouwd, hebt net iemand beroofd of whatever) dan is dat heel erg welkom!!

7 euro: Om het makkelijker te maken nieuwe mensen mee te nemen naar een bal, krijgen mensen die voor het eerst komen 5 euro korting. De voorwaarde hiervoor is wel dat je vóór het einde van de dansuitleg binnen bent.

Bewoners van Lunetten mogen (op vertoon van een brief van een officiele instantie met je adres in Lunetten erop) ook voor 7 euro naar binnen (ook na het begin van de dansuitleg)

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: