« Agenda

09-11-2013 | Bal

CaDansa 2013

Met: Eric & Samuel ThézéGonnaglesLes Zéoles (Fr)Tribal Jaze (Fr)Trio Loubelya (Fr) Docent(en): Aanvang: Hele dag Entree: € 10 Locatie: Theater de Musketon,
Hondsrug 19, 3524BP Utrecht
Instructies: Nee, vraag de andere dansers! Sessie: Contact: Meer info »

Welkom bij CaDansa 2013!

Weet je het nog? De dansjes op de mooie houten vloer, de middernachtelijke mazurka’s, schoenzetten op de zaterdagavond, taartjes van Maria eten, bijslapen in het uilennest, nog half slaapwandelend workshops doen op de zaterdagmorgen en verrassende bandjes luisteren in de Muskieto en in de wandelgangen. En als je er niet bij was, heb je er vast van gehoord. Dringend tijd dus om dat te herhalen!

Van 8 tot 10 november gaan we dus weer dansen in de Musketon! Met wederom fantastische muziek, bals tot diep in de nacht, de leukste sessies voor wie er nog energie voor heeft, lekker biologisch eten van Maria’s, dans- en muziekworkshops van geweldige docenten. En met de fijnste dansers, als jullie er allemaal weer bij zijn.

Cadansa is in de voorverkoop uitverkocht, alleen zijn er nu last minute nog kaartjes voor de zondag te koop via www.cadansa.nl. En op facebook (https://www.facebook.com/events/566631020018664/?fref=ts) worden ook nog af en toe tweedehands kaartjes aangeboden.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: