« Agenda

20-09-2013 | Bal

Balfolk Utrecht

Met: Andoorn (Nl)Parasol (Fr) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Theater de Musketon,
Hondsrug 19, 3524BP Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Programma:

19:15 Dansuitleg

20:15 bal met Andoorn

21:15 bal met Gerard Godon solo (Catherine is helaas ziek, dus geen volledig Parasol vanavond)

23:30 einde

Door omstandigheden is het (helaas) heel waarschijnlijk niet mogelijk om laat door te gaan. Als hier nieuws over is komt dat hier en op facebook.

Toelichting op de kortingstarieven: 

Normaal kosten deze bals 10 euro (met 8 euro kortingstarief). Vandaag is er eigenlijk maar een half bal, maar er zijn verder wel volledige kosten. Daarom voeg ik een extra tarief aan de opties toe. Als je wil mag je ook 6 euro betalen. Al het geld dat binnenkomt komt balfolk utrecht (en de bands) ten goede, dus het wordt zeer gewaardeerd als je normaal tarief betaald. En wie na 22u30 binnenkomt betaald niets. Maar ik raad jullie aan juist vroeg te komen dan heb je de meeste dansjes.

(Het 5 euro tarief voor mensen die voor de eerste keer komen blijft gewoon bestaan.)

8 euro: Wanneer jij vindt dat je recht hebt op korting (je bent een arme student, werkloos, zit in de bijstand, bent net beroofd of whatever) dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Echter, het is niet zo dat de organisatie winst maakt of zo; het geld wordt direct doorgesluisd naar de muzikanten die al niet zo goed betaald worden. Zodra je dus wel het volledige tarief kunt missen (je bent een rijke student, hebt een goede baan, bent met een rijke partner getrouwd, hebt net iemand beroofd of whatever) dan is dat heel erg welkom!!

5 euro: Om het makkelijker te maken nieuwe mensen mee te nemen naar een bal, krijgen mensen die voor het eerst komen 50% korting. De voorwaarde hiervoor is wel dat je vóór het einde van de dansuitleg binnen bent.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: