« Agenda

26-11-2011 | Bal

Balfolk Utrecht

Met: El PeppahEmBRUN (Be)Wouter Kuyper (Nl) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Theater de Musketon,
Hondsrug 19, 3524BP Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Programma:

19.15 dansuitleg
20.30 bal met El Peppah
21.30 bal met Embrun
23.45 bal met Wouter Kuyper
01.00 Sessie

Toelichting op de kortingstarieven: 

8 euro: Wanneer jij vindt dat je recht hebt op korting (je bent een arme student, werkloos, zit in de bijstand, bent net beroofd of whatever) dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Echter, het is niet zo dat de organisatie winst maakt of zo; het geld wordt direct doorgesluisd naar de muzikanten die al niet zo goed betaald worden. Zodra je dus wel het volledige tarief kunt missen (je bent een rijke student, hebt een goede baan, bent met een rijke partner getrouwd, hebt net een miljoen gewonnen in de loterij) dan is dat heel erg welkom!!

5 euro: Om het makkelijker te maken nieuwe mensen mee te nemen naar een bal, krijgen mensen die voor het eerst komen 50% korting. De voorwaarde hiervoor is wel dat je vóór het einde van de dansuitleg binnen bent.

’s Middags geeft Wouter een muziekworkshop. Speciaal bedoelt voor mensen die hun eigen instrument redelijk tot goed beheersen, en eens kennis willen maken met onze dansmuziek. Meer info klik hier.

Ook is er ’s middags een dansworkshop! Rafael en Nele komen ons weer eens verblijden met hun fijne manier van dansen en communiceren binnen het koppel: “Spelen met je partner.” Meer info klik hier.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: