« Agenda

15-11-2015 | Bal

Balfolk Enkhuizen

Met: AdHoc Orkest (Nl) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Hotel Restaurant Die Port van Cleve,
Dijk 74-76, 1601GK Enkhuizen
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Zondagmiddag 15 november wordt op de Balfolkmiddag de spits afgebeten door het Trio Christien Huber, Sander van Harten en Henrik Holm. Met viool, trekharmonica en contrabas brengen zij enerverende dansmuziek uit Ierland, Engeland, Noorwegen en Zweden. De instrumenten zijn een mooie combinatie die fijn is om naar te luisteren en de melodien zijn heerlijk om op te dansen (mazurka, scottish, polka, wals, chapelloise en cercle).

Naast de fraaie dansmuziek van dit Trio vult ook Jankwadraat en Henk een deel van de middag. Zij spelen traditionele folkmuziek uit Frankrijk, België, Galicie, Schotland, Ierland en Scandinavie met doedelzak, trekharmonica en fluit. 
Het repertoire bestaat zowel uit vrolijke als gedragen melodieën. Allemaal akoestisch, instrumentaal en lekker in het gehoor liggend.

En natuurlijk is de huisband van het Balfolk in Enkhuizen ook weer van de partij, het vertrouwde AdHoc Orkest. Het AdHoc Orkest speelt traditionele Balfolk muziek, vooral uit Frankrijk. Door de grote afwisseling van instrumenten (viool, fluit, klarinet, trekharmonica, draailier, percussie, contrabas, gitaar en banjo) blijft de muziek van het AdHoc Orkest boeien. Het repertoire bestaat voornamelijk uit enerverende dansmuziek waaronder rondeau, marachine, wals, mazurka, scottish, chapelloise, cercle, bourree, polka, an dro, tricot en kash a bar.

Het Balfolk zal weer gehouden worden in hotel/restaurant Die Port van Cleve, waar een prachtige houten vloer ligt die heerlijk is om op te dansen. Het bal begint zoals gebruikelijk stipt om 14:00. De entree is voor iedereen 5,00 euro. Reserveren is niet nodig, maar mocht je vragen hebben dan kun je contact op nemen met Loes Narings 0229 274822 of Anna Frederiks 0228-313815 / 06-38416584. Locatie van Die Port van Cleve is Dijk 74-76 1601GK Enkhuizen.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: