« Agenda

BalFolk met Wouter Kuyper op zondagmiddag
18-02-2024 | Bal

BalFolk met Wouter Kuyper op zondagmiddag

Met: AdHoc Orkest (Nl)Wouter Kuyper (Nl) Docent(en): Aanvang: 14:00-17:00 Entree: € 7,00 Locatie: Hotel Restaurant Die Port van Cleve,
Dijk 74-76, 1601GK Enkhuizen
Instructies: Nee, vraag de andere dansers! Ook worden tijdens het bal enkele dansen uitgelegd. Sessie: Contact: Meer info »

BalFolk met Wouter Kuyper
Op het Balfolk van 18 februari in Enkhuizen kunnen we heerlijk dansen op de prachtige muziek van Wouter Kuyper. Wouter speelt in Lirio, Wouter en de Draak, BmB, Laroux en Androneda, maar in Enkhuizen komt hij solo. Wanneer hij solo speelt, bespeelt hij voornamelijk de trekharmonica en brengt hij voor een groot deel zijn eigen composities; van opzwepend tot bijzonder intiem, swingende scottishes, romantische mazurka’s, een verstilde gavotte de ‘l Aven en dynamische cercle’s. Wouter houdt van bals en van dansen en heeft in de loop der jaren een geweldig balrepertoire opgebouwd.
En natuurlijk is ons vertrouwde Adhoc Orkest (de huisband van het Enkhuizer Balfolk) ook weer van de partij. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit enerverende Franse en Vlaamse dansmuziek.
Wanneer nodig zullen er tijdens het bal enkele korte instructies gegeven worden voor o.a. de Maclotte, Gavotte de l’Aven en Suite de maraîchines.
Het bal is zoals altijd weer in de sfeervolle zaal van het hotel-restaurant Die Port van Cleve, waar ook een prachtige houten vloer ligt die heerlijk is om op te dansen. Dijk 74-76 te Enkhuizen.
Entree is 7,00 euro. Reserveren is niet nodig.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: