« Agenda

BalFolk op zondagmiddag in Enkhuizen
12-01-2020 | Bal

BalFolk op zondagmiddag in Enkhuizen

Met: AdHoc Orkest (Nl)Folie du Nord [Nl] Docent(en): Aanvang: 13:00-17:00 Entree: € 6,00 (met dansinstructie € 8,00) Locatie: Hotel Restaurant Die Port van Cleve,
Dijk 74-76, 1601GK Enkhuizen
Instructies: Ja, om 13.00 uur Sessie: Contact: Meer info »

BALFOLK OP ZONDAGMIDDAG IN ENKHUIZEN

12 januari 2020

Uitgaande van traditionele dansmuziek uit Frankrijk, Zweden en de landen daartussenin, biedt Folie du Nord met een veelvoud aan traditionele instrumenten een uitnodigend en heel afwisselend, vaak ook gezongen repertoire. Koppeldansen, kringdansen en reidansen op o.a. säckpipa, draailier, trombone, doedelzak, trekzak, fluiten, nyckelharpa, viool, ….. daarbij kun je niet blijven zitten !!
Els: accordeon, fluiten, viool, trombone, nyckelharpa, zang
Thomas: doedelzak, viool, trekharmonika, säckpipa, chabrette
Wilco: draailier, zang, doedelzak, fluiten, schalmei.

Folie du Nord geeft ook, samen met Anita van Brunschot, een dansinstructie (initiatie). Deze instructie begint om 13.00 uur en zal dit keer gewijd worden aan enkele scottish-variaties, de Rondeau en chaine en de Hambo. De dansinstructie is geschikt voor alle niveau’s. Na de initiatie zal er om 14.00 uur een temperamentvol en swingend bal zijn.

Natuurlijk is ook het AdHoc Orkest (huisband van het Enkhuizer Balfolk) er weer bij. Het AdHoc speelt vooral traditionele franse balfolk muziek.”

Het bal zal weer gehouden worden in hotel/restaurant Die Port van Cleve, waar een prachtige houten vloer ligt die heerlijk is om op te dansen. Het bal begint zoals gebruikelijk stipt om 14:00 uur. Reserveren is niet nodig.

 

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: