« Agenda

Balfolk op de zondagmiddag in Enkhuizen
10-12-2023 | Bal

Balfolk op de zondagmiddag in Enkhuizen

Met: AdHoc Orkest (Nl)Mook Docent(en): Aanvang: 14:00-17:00 Entree: € 7,- Locatie: Hotel Restaurant Die Port van Cleve,
Dijk 74-76, 1601GK Enkhuizen
Instructies: Nee, vraag de andere dansers! Ook worden tijdens het bal enkele dansen uitgelegd. Sessie: Contact: Meer info »

Balfolk op de zondagmiddag in Enkhuizen met Mook en het AdHoc Orkest

Mook is een spetterend balfolktrio van trekzak, viool en snaren. Jan, André en Jochem vonden elkaar op muziekfestivals en spelen nu samen de sterren van de hemel met originele dansmuziek, vaak zelfgemaakt of gearrangeerd. Ze spelen voor iedere gelegenheid een creatief samengesteld programma met dansen, voor beginners, begonners of echte balfolkfreakies.

Op 10 december spelen zij op het bal in Enkhuizen, in de intieme kring van zeer ervaren balkfolkies waarbij zich tegenwoordig steeds meer nieuwe enthousiastelingen aansluiten.

André ten Broeke: trekzak, Jan Sijben: gitaar en mandoline, Jochem Beltman: viool

———————————————————————————————————————————

Natuurlijk is ook het Ad-Hoc Orkest (huisband van het Enkhuizer Balfolk) er weer bij. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit enerverende franse balfolk muziek.

Het bal zal weer gehouden worden in het schitterende hotel/restaurant Die Port van Cleve, waar een prachtige houten vloer ligt die heerlijk is om op te dansen. Tijdens het bal worden enkele korte instructies gegeven voor o.a. de Maclotte, Gavotte de l’Aven, Andro retourné en Suite de maraîchines.

Entree is € 7
Reserveren is niet nodig.

Hotel Restaurant Die Port van Cleve – Dijk 74/76 – 1601 GK Enkhuizen – +31228-312510

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: