« Agenda

10-02-2019 | Bal

Balfolk op zondagmiddag in Enkhuizen

Met: AdHoc Orkest (Nl)Harten 4 Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Hotel Restaurant Die Port van Cleve,
Dijk 74-76, 1601GK Enkhuizen
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Op dit Balfolk speelt gelegenheidsensemble “Harten 4” bestaande uit Gerard Jorna, Tonny Holsbergen, Sander van Harten en Anna Frederiks. Het gelegenheidsensemble speelt vooral dansmuziek uit de Franse en Engelse traditie, met speciale aandacht aan het Bal Musette repertoire uit de Auvergne en Parijs. Er kan heerlijk gedanst worden op hun romantische mazurkas, zwierige walsen, swingende scottisches en stevige bourrees. Tonny Holsbergen draailier en nyckelharpa; Gerard Jorna doedelzak (musette Bechonnet en Borderpipes) en cabrette; Sander van Harten en Anna Frederiks trekharmonica.

En natuurlijk is ook het AdHoc Orkest (huisband van het Enkhuizer Balfolk) er weer bij. Het AdHoc speelt vooral traditionele franse Balfolk muziek. Door de grote afwisseling van instrumenten blijft de muziek van het AdHoc Orkest boeien.

Het bal zal weer gehouden worden in hotel/restaurant Die Port van Cleve, waar een prachtige houten vloer ligt die heerlijk is om op te dansen. Het bal begint zoals gebruikelijk stipt om 14:00 uur. Entree is 6,00 euro. Reserveren is niet nodig, maar mocht je vragen hebben dan kun je contact op nemen met Anna Frederiks annafrederiks@quicknet.nl. Locatie hotel/restaurant Die Port van Cleve Dijk 74-76 1601GK Enkhuizen

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: