« Agenda

22-01-2017 | Bal

Balfolk op Zondagmiddag in Enkhuizen

Met: AdHoc Orkest (Nl) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Hotel Restaurant Die Port van Cleve,
Dijk 74-76, 1601GK Enkhuizen
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Het gelegenheidsduo Matthew de Roode en Jan Mostert zal vandaag, samen met het AdHoc, het Balfolk verzorgen. Matthew bespeelt de draailier, het Indisch dee orgel en accordeon, Jan heeft ontfermt zich over de doedelzak, de altviool en het euphonium.
Dit duo zal vooral een Frans traditioneel repertoire laten horen, maar speelt ook enkele hedendaags gecomponeerde nummers in diezelfde traditie die heerlijk dansbaar zijn. Het gaat hen er vooral om dat mensen zich lekker vrij op de dansvloer kunnen bewegen, zonder al te veel ingewikkelde poes-pasjes….. Het repertoire zal bestaan uit wals, scottish, mazurka, bourrée in 3en en in 2en, andro, scottish-wals, wals in 5en, polka , circle., en wat hen verder nog te binnen schiet. En dat allemaal in verschillende combinaties van instrumenten.

Natuurlijk is ook het AdHoc Orkest er weer bij (huisband vh Enkhuizer Balfolk). Het AdHoc speelt vooral traditionele franse balfolk muziek. Door de grote afwisseling van instrumenten blijft de muziek van het AdHoc Orkest boeien. Het bal zal weer gehouden worden in hotel/restaurant Die Port van Cleve, waar een prachtige houten vloer ligt die heerlijk is om op te dansen. Het bal begint zoals gebruikelijk stipt om 14:00 uur. Entree is 5,00 euro. Reserveren is niet nodig, maar mocht je vragen hebben dan kun je contact op nemen met Loes Narings 0229-274822 of Anna Frederiks 0228-313815 / 06-38416584 . Locatie hotel/restaurant Die Port van Cleve Dijk 74-76 1601GK Enkhuizen.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: