« Agenda

23-02-2020 | Bal

BalFolk op zondagmiddag in Enkhuizen

Met: AdHoc Orkest (Nl)Afslag 21 (Nl) Docent(en): Aanvang: 14:00-17:00 Entree: € 6,00 Locatie: Hotel Restaurant Die Port van Cleve,
Dijk 74-76, 1601GK Enkhuizen
Instructies: Ja, tijdens het bal als nodig Sessie: Contact: Meer info »

Op het bal van zondag 23 februari 2020 is Afslag 21 dit keer van de partij. Ruim 10 jaar geleden besloot deze groep tijdens een festival in Oost-Duitsland voortaan regelmatig samen te spelen onder deze naam. Marius op viool en trekharmonica; Joop op accordeon en trekharmonica en Corinne op klarinet, blokfluit, doedelzak en trektrekharmonica. Op het Balfolk wordt het publiek uitgenodigd om op melodiën te dansen zoals de scottish, bourree, andro, cercle, jig, polka en Italiaanse walsen en mazurka’s. Zo nodig worden een aantal dansen in korte tijd ter plekke aangeleerd.

En natuurlijk is ook het AdHoc Orkest (huisband van het Enkhuizer Balfolk) er weer bij. Het AdHoc speelt vooral traditionele franse en vlaamse Balfolk muziek, waaronder de marachine en maclotte de Steinbach.

Het bal is zoals altijd weer in de sfeervolle zaal van het hotel-restaurant Die Port van Cleve, waar ook een prachtige houten vloer ligt die heerlijk is om op te dansen. Entree is 6,00 euro. Reserveren is niet nodig.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: