« Agenda

23-10-2016 | Bal

Balfolk Enkhuizen

Met: AdHoc Orkest (Nl)Wouter Kuyper (Nl) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Hotel Restaurant Die Port van Cleve,
Dijk 74-76, 1601GK Enkhuizen
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Het Balfolk seizoen in Enkhuizen gaat weer van start! De aftrap van het eerste bal in dit nieuwe seizoen zal door Wouter Kuyper verzorgd worden. Wouter Kuyper (beroepsmuzikant) speelt doedelzak, fluit en trekharmonica en hij laat zich in zijn muziek inspireren door de Vlaamse, Franse en Nederlandse (balfolk-) muziek. Wanneer hij solo speelt doet hij dat op de trekharmonica en speelt hij van opzwepend tot intiem. Ook brengt hij voor een groot deel zijn eigen composities. Wouter Kuyper houdt van bals en van dansen en heeft in de loop der jaren een geweldig balrepertoire opgebouwd waarop heerlijk gedanst kan worden.

Ons vertrouwde Ad Hoc Orkest, de huisband van het Balfolk in Enkhuizen, is natuurlijk ook weer van de partij. Ook zij spelen traditionele balfolk muziek, veelal uit Frankrijk.

Het bal zal weer gehouden worden in hotel/restaurant Die Port van Cleve, waar een prachtige houten vloer ligt die heerlijk is om op te dansen. Het bal begint zoals gebruikelijk stipt om 14:00. De entreeprijs is 5,00 euro. Reserveren is niet nodig, maar mocht je vragen hebben dan kun je contact op nemen met Loes Narings 0229 274822 of Anna Frederiks 0228-313815.

Locatie “Die Port van Cleve”, Dijk 74-76 1601GK Enkhuizen.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: