« Agenda

16-12-2018 | Bal

Midwinter Balfolk op zondagmiddag in Enkhuizen

Met: AdHoc Orkest (Nl)Folie du Nord [Nl] Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Hotel Restaurant Die Port van Cleve,
Dijk 74-76, 1601GK Enkhuizen
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

“Trio Folie du Nord komt uit België, Friesland en de Betuwe en brengt een programma met balmuziek van Frankrijk tot Scandinavië. Doedelzak, draailier, trekharmonica en accordeon vormen naast viool, fluiten, nyckelharpa, säckpipa en baroktrombone het instrumentarium voor een bal dat je bij blijft!

De dansinstructie begint om 13.00 uur en is geschikt voor alle niveau’s.

Een deel van de instructie-tijd zal gewijd zijn aan de hambo, een vrolijk zwierende Zweedse dans. Dit is een variant op de polska met een vast patroon, die in heel Zweden op festivals en in danshuizen gedanst wordt. Heb je deze dans altijd al eens willen leren? Of heb je het eerder wel eens geprobeerd zonder Zweedse muziek met de juiste “hambo-sväng”? Dan is dit je kans!

Het andere deel van de dansinstructie zal bestaan uit een Andro-variatie: de Andro Retourné.”

Natuurlijk is ook het AdHoc Orkest (huisband van het Enkhuizer Balfolk) er weer bij. Het AdHoc speelt vooral traditionele franse balfolk muziek.”

Het bal zal weer gehouden worden in hotel/restaurant Die Port van Cleve, waar een prachtige houten vloer ligt die heerlijk is om op te dansen. Het bal begint zoals gebruikelijk stipt om 14:00 uur.
Entree is 8,00 euro.

Reserveren is niet nodig, maar mocht je vragen hebben dan kun je contact op nemen met Loes Narings 0229-274822 of Anna Frederiks 0228-313815

Locatie Die Port van Cleve Dijk 74-76 1601GK Enkhuizen.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: