« Agenda

Midwinter BalFolk op zondagmiddag in Enkhuizen
15-12-2019 | Bal

Midwinter BalFolk op zondagmiddag in Enkhuizen

Met: AdHoc Orkest (Nl)Aelixihr (NL) Docent(en): Aanvang: 14:00-17:00 Entree: € 6,00 Locatie: Hotel Restaurant Die Port van Cleve,
Dijk 74-76, 1601GK Enkhuizen
Instructies: Nee Sessie: Nee Contact: Meer info »

Deze Balfolk middag kunnen we dansen op de fantastisch muziek van de groep aeLiXihr . De musici van aeLiXihr delen een grote liefde voor mooie melodieën, bijzondere akkoorden en ritmes waarvan je niet op je stoel kunt blijven zitten.
Zij vonden elkaar in een folkmuziekstijl die ruimte geeft aan hun passie voor het componeren en improviseren, waarbij zij zich laten inspireren door de rijkdom van traditionele en hedendaagse folkmuziek.
Hun veelzijdige repertoire omvat eigen composities en west-europese traditionals uit het Noordzeegebied in intieme, polyfone, dynamische en kleurrijke arrangementen met ruimte voor improvisatie.
Van dansfestival tot huiskamerconcert: aeLiXihr voelt zich er thuis.

En natuurlijk is ook het AdHoc Orkest (huisband van het Enkhuizer Balfolk) er weer bij. Het AdHoc speelt vooral traditionele franse Balfolk muziek. Door de grote afwisseling van instrumenten blijft de muziek van het AdHoc Orkest boeien.

Het bal zal weer gehouden worden in hotel/restaurant Die Port van Cleve, waar een prachtige houten vloer ligt die heerlijk is om op te dansen. Het bal begint zoals gebruikelijk stipt om 14:00 uur. Entree is 6,00 euro. Reserveren is niet nodig.


(Foto is van Kees Stravers).

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: