« Agenda

11-11-2018 | Bal

Balfolk op Zondagmiddag in Enkhuizen met de Houtzagerij en het AdHoc

Met: AdHoc Orkest (Nl) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Hotel Restaurant Die Port van Cleve,
Dijk 74-76, 1601GK Enkhuizen
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Balfolk met de Houtzagerij en het AdHoc orkest op 11 nov 2018
“De Houtzagerij” is een groep violen die swingende traditionele dansmuziek speelt. Met alleen violen, kan dat? Jazeker! Kijk maar naar de Zweedse Spelmanslag of de violengroepen in Frankrijk. Het grootste deel van het repertoire van de Houtzagerij bestaat dan ook uit traditionele folkmuziek uit Frankrijk en Zweden. Alle nummers arrangeren we zelf. De Houtzagerij bestaat al zo’n 10 jaar en speelt twee keer per jaar op het balfolk in de Wilde Wereld in Wageningen. Af en toe maken we een uitstapje naar een ander podium. Iedereen die aardig thuis is op z’n viool, mag meezagen. Het aantal violen varieerde tot nu toe van 3 tot 12. Op het bal in Enkhuizen zal de groep bestaan uit: Hester de Boer, Marieke van der Hoek, Theo Hofstede, Suzi Varga en Marianne Heselmans.
En natuurlijk is ook het AdHoc Orkest (huisband van het Enkhuizer Balfolk) er weer bij.
Het AdHoc speelt vooral traditionele franse Balfolk muziek. Door de grote afwisseling van instrumenten blijft de muziek van het AdHoc Orkest boeien.
Het bal zal weer gehouden worden in hotel/restaurant Die Port van Cleve, waar een prachtige houten vloer ligt die heerlijk is om op te dansen.
Het bal begint zoals gebruikelijk stipt om 14:00 uur.
Entree is 5,00 euro.
Reserveren is niet nodig, maar mocht je vragen hebben dan kun je contact op nemen via de mail: annafrederiks@quicknet.nl
Locatie Die Port van Cleve Dijk 74-76 1601GK Enkhuizen.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: