« Agenda

05-04-2010 | Bal

Balfolk Moira

Met: ChardonDuo Grands-Mères et Soufflets (Fr)Le Petit Boeuf (NL) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Alle kaartjes zijn gereserveerd. Je kan je nog wel inschrijven voor de reservelijst.

Reserveren is niet meer vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 15 euro om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met maandag avond in dit geval) kan je je reservering nog wel cancellen. Daarna moet je zelf maar iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Programma:

16u00 Chardon (NL): Ze komen misschien uit het noordelijke Harlingen, maar spelen mooie franse dansmuziek.

17u15 Duo Grand-meres et soufflets (Fr): Sylvain Butte speelt op trekharmonica hele mooie, lieflijke, zeer dansbare zelfgeschreven deunen. Cyril Mercier speelt op verschillende klarinetten met hem mee. We kunnen vooral veel koppeldansen (ook veel onregelmatige walsen!) verwachten.

18u30 picknick

19u30 Le petit Boeuf (NL): Dit keer worden Sander en Noël bijgestaan door Frank van Vliet (trompet), Wendy Wouters (fluiten) en Jeroen Plompen (dwarsfluit)

20u45 Duo Grand-meres et soufflets (Fr): deel 2

Dansworkshop:

Van 12 tot 3 geven Wen en Louise een dansworkshop met als thema walsen, speciaal voor mensen die nog niet zoveel bakken van de basis van de wals. Meer info hier. Deze workshop is helaas vol.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: