« Agenda

Seizoensopening BFU: Minibal en Proefles!
05-09-2022 | Bal

Seizoensopening BFU: Minibal en Proefles!

Met: Maxime le Creurer Docent(en): Robin van den Brule Aanvang: 19:15-22:00 Entree: € 5-8-10 Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Proefles! Sessie: Contact: balfolkutrecht@gmail.com Meer info »

Hallo lieve dansers! Ook in de Moira op Maandag beginnen we het seizoen met een feestelijke aftrap. Robin van den Brule komt een proefles geven voor haar reeks van vier lessen in september (meer informatie op deze pagina), en daarna is er vrij dansen op live muziek van niemand minder dan Max le Creurer!

Max is van oorsprong violist en is opgegroeid in de Franse folkwereld. Hij komt solo voor ons spelen op (versterkte) viool én accordeon! Sommigen hebben hem misschien al gezien als onderdeel van het duo Trad’ici, maar alleen is een primeur voor Nederland!

Praktisch
Tijden:
19:15-20:15 Proefles door Robin van den Brule
20:15-21:45 Versterkt minibal met Maxime le Creurer

Prijzen:
5 euro korting; 8 euro normaal; 10 euro fairtrade

Locatie:
De lessen en workshops vinden plaats in de Moira, een fijne zaal in het centrum van Utrecht. Het adres is Wolvenstraat 10 (aan het einde van de Plompetorengracht). Je moet de blauwe deur hebben aan de rechterkant. Dan kom je via de trap naar beneden in de zaal.

De deur van de Moira-zaal mag niet zonder toezicht open blijven staan. Tussen 19:00 en 19:15 staat er dus iemand van de organisatie bij de deur om iedereen binnen te laten. Daarna gaat de deur dicht. Tussen 20:10 en 20:30 is de deur open voor mensen die alleen naar het minibal komen. Je kunt contant bij de deur betalen; pinnen is niet mogelijk.

 

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: