« Agenda

03-06-2018 | Bal

Balfolk Moira

Met: B-Road Bastards (Be)KV Express (Be) Docent(en): Aanvang: 15:30 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

(For English, it will be translated on our Facebook soon.)

Het is een tijdje stil geweest, maar na vele onderhandelingen, gaan we weer door met de bals in de Moira! Zo’n doorstart is natuurlijk niet zomaar iets om ongemerkt voorbij te laten gaan en daarom gaan we er weer helemaal swingend en groovend tegenaan met niemand minder dan de B-Road Bastards en KV Express (Trio)!

En denk je nou, dat swingen lijkt me heel leuk, maar ik ben eigenlijk nog niet groovy genoeg, geen probleem! We hebben namelijk Sara en Paolo die een swing-workshop komen geven!

Inschrijven

Schrijf je hier in!

Tarieven

Het standaard tarief is €16, maar mocht je echt wat minder te besteden hebben, mag je gebruik maken van het kortingstarief van €14.

Fair Trade

De voorwaarden voor het gebruik van de Moira zijn helaas minder voordelig dan voorheen en als nieuwe organisatie hebben we nog geen financiële buffer. Dit maakt het lastig voor ons om o.a. de bands een eerlijke gage te kunnen betalen. Om deze reden hebben we het Fair Trade-tarief van €18,- (of meer) in het leven geroepen, waarmee je actief kunnen bijdragen aan het voortbestaan van de Moirabals. We zijn iedereen die voor deze optie kiest zeer dankbaar!

Het is natuurlijk ook mogelijk om los van de entree een directe donatie te doen. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan graag contact met ons op.

Programma

12:00 Workshop
15:00 einde workshop
15:30 zaal open
16:00 Bal met KV Express (Trio)
18:00 Picknick
19:30 Bal met B-Road Bastards
21:30 Sessie

Eten en Drinken

Er is ook, net als altijd, weer een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. Water kan daar gratis verkregen worden.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: