« Agenda

12-03-2017 | Bal

Balfolk Moira

Met: De Grove Maling (Nl)KV Express (Be) Docent(en): Aanvang: 15:30 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Reserveren

**Update 11 maart: Er zijn nog ruim voldoende kaartjes beschikbaar, dus je kan gewoon aan de deur je kaartje kopen. Reservering kan dus niet meer, maar is ook niet nodig.**

Reserveren kan vanaf 15 februari. Reserveren wordt sterk aangeraden, regelmatig (maar niet altijd) is het bal van te voren uitverkocht. Reserveren is niet vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 5 euro extra om binnen te komen. Tot een week van te voren kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Reserveren gaat dit keer niet via het oude formulier op de website, maar via een google formulier. Aanmelden voor bal en workshop kan daardoor in 1 formulier: klik hier

Programma

12:00 Blindfold workshop door Louise

15:00 einde workshop

15:30 zaal open

16:00 Bal met de Grove Maling

18:00 Picknick

19:00 Bal met KV Express trio

21:00 Sessie

22:00 einde

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. 

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: