« Agenda

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Balfolk Utrecht Bal - Emelie Waldken, Les Bottines Artistiques en Wouter Kuyper
22-05-2022 | Bal

Balfolk Utrecht Bal – Emelie Waldken, Les Bottines Artistiques en Wouter Kuyper

Met: Emelie Waldken (Se)Les Bottines Artistiques (Be)Wouter Kuyper (Nl) Docent(en): Robin van den Brule Aanvang: 16:00-22:00 Entree: Zie beneden Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Ja, om 15:00 Sessie: Ja Contact: Utrecht@balfolk.nl Meer info »

 


Balfolk Utrecht presenteert

Bal met Emelie Waldken, Les Bottines Artistiques en Wouter Kuyper – UITVERKOCHT

 

We zijn helemaal uitverkocht. We zien je graag een andere keer!

Herinner je nog de goede oude tijd, toen er bals waren in de Moira? Waar we knusse dansjes deden op goed muziek met leuke mensen. We hebben goed nieuws! We zijn terug na een aantal lange jaren met twee bals dit najaar en we openen met maar liefst 3 toffe bands!  En, mocht je nog nooit in de Moira hebben gedanst, dan is dit het perfecte moment om fijne herinneringen op te bouwen.

Workshop zit Vol! Er is een workshop van Emelie Waldken voor het bal, onderwerp gaan we nog aankondigen. Wil je de workshopbeschrijving lezen, zie hier.


Programma
12:00 – Workshop van Emelie Waldken
15:00 – Einde workshop
15:00 – Dansinitiatie met Robin van den Brule
15:45 – Inloop voor het bal
16:00 – Wouter Kuyper (Nederland)
17:30 – Potluck
18:40– Emelie Waldken (Zweden)
20:30 – Les Bottines Artistiques (Belgie)
22:00 – Einde bal en Sessie tijdens het opruimen


Bands
Op dit bal hebben we dus maar liefst drie volgende bands voor jullie:

Emelie Waldken is een muzikant en dansdocent uit Zweden, die voor ons een workshop en uitvoering zal verzorgen. We kunnen dan de dingen dat we op de workshop hebben geleerd gelijk toepassen op het bal.

Wouter Kuyper is in de Nederlandse folk al jaren een zeer zeer bekende en populaire muzikant.

Les Bottines Artistiques is onze derde epische band met niemand minder dan Guus Herremans op accordeon en stopmbox en Pavel Souvandjiev op viool. Ze spelen al jaren samen door heel Europa, maar mocht je je nog afvragen, wie zijn dat? Je kunt meer over ze lezen door op hun naam te klikken, of je kunt hieronder naar ze luisteren. Met dank aan Frisse Folk voor de opname.


Locatie
Het bal vindt plaats in de Moira, een fijne zaal in het centrum van Utrecht. Het adres is Wolvenstraat 10 (aan het einde van de Plompetorengracht). Je moet de blauwe deur hebben aan de rechterkant. Dan kom je via de trap naar beneden in de zaal.


Reserveren
Workshop zit Vol! Reserveren kan via de knop bovenaan deze pagina. Hier reserveer je een kaartje voor het bal, bal + workshop, of workshop. Je kiest aan de deur welke tarief je wil betalen. Mocht je graag voor dit evenement en andere evenementen via balfolk.nl niet steeds al je gegevens willen invoeren, hebben we onderaan op onze lespagina informatie over inloggen en hoe dit systeem werkt, zie hier. Stuur ons gerust een email, als het je niet lukt met inloggen.


Prijzen

 • Bal
  • Normaaltarief €20,-
  • Fair-Trade tarief €25,- (Als je de eerlijke prijs wil betalen.)
  • Kortingstarief €14,- (Als je weinig te besteden hebt.)
 • Bal + workshop
  • Normaaltarief €30,-
  • Fair-Trade tarief €35,- (Als je de eerlijke prijs wil betalen.)
  • Kortingstarief €24,-
 • Workshop
  • Normaaltarief €23,-
  • Fair-Trade tarief €25,- (Als je de eerlijke prijs wil betalen.)
  • Kortingstarief €19,-

Je betaalt contant aan de kassa bij de deur. Later in de avond verplaatst de kassa naar de bar. Mocht je meer willen betalen dan de fair-trade om de artiesten en ons te sponsoren, alle hulp is welkom. Mocht je geen contant bij je hebben, dan kun je met de Albert Heijn aan de Voorstraat pinnen. Bij ons kun je helaas niet pinnen.

Let op! Mocht je reserveren, maar niet komen opdagen, dan moet je een boete van €5,- betalen voor de volgende keer dat je komt. Als je boete van de vorige keer nog moet betalen, dan kan dat gelijk aan de kassa.


Fair Trade (Het Galette Prijsje)
Vind jij het belangrijk dat docenten en muzikanten eerlijk betaald worden? En, wil je dat Balfolk Utrecht kwaliteit levert? Neem dan Fair Trade! Want, goede docenten en muzikanten verdienen meer dan basic theebiscuits bij hun koffie. Verleid ze naar onze events met galettes. Daarom Fair Trade 🙂


Eten en Drinken
Er is een Potluck. Iedereen neemt eten mee, die we dan met zijn allen delen. We zorgen dat er een aantal tafels staan met labeltjes: vegetarisch, vegan, vis en niet-vis vlees. Aangezien er balfolkers zijn met allergieën (noten, gluten, lactose, garnalen etc.) raden we aan om een ingrediëntenlijstje bij je eten te zetten.

Neem je eigen bord, bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira. En, het is lief als je na de potluck je eigen afval opruimt en/of weggooit. We zorgen voor een aantal vuilnisbakken.

De Moira heeft een bar waar je drankjes kunt bestellen.


Richtlijnen
Wij willen graag dat iedereen bij Balfolk zich vrij voelt om zichzelf te zijn en zich veilig voelt om aan te geven wat ze nodig hebben. We vinden het daarom belangrijk dat iedereen die naar onze bals komt op de hoogte is van een aantal richtlijnen waar we ons aan houden. Zo maken we de community voor iedereen zo veilig en fijn mogelijk. De richtlijnen voor onze bals: Dansrichtlijnen.
Alle balfolkevenementen die je op balfolk.nl kunt vinden, moeten zich in principe aan deze algemene richtlijnen houden.


Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: