« Agenda

19-12-2010 | Bal

Balfolk Moira

Met: Le Petit Boeuf (NL)Violet (Nl)Zlabya (Fr) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Programma

16u00 – 17u00 Violet

17u15 – 18u30 Zlabya

18u30 – 19u30 picknick

19u30 – 20u30 Zlabya

20u45 – 22u00 le Petit Boeuf

Dansworkshop

’s middags (van 12 tot 15) zal er ook weer een dansworkshop worden gegeven door Louise en Chananja. Deze workshop is voor beginnende dansers, die de basis van de mazurka, tovercirkel en jig willen leren. Behalve de pasjes leren we je er ook hoe je in deze dansen kunt gaan spelen. Meer info hier. De muziek tijdens de workshop zal verzorgd worden door Violet.

Reserveren

De Moira is een kleine zaal en de bals in Moira zijn in trek. Daarom zijn we gestart met reserveringen. Helaas reserveren mensen soms kaartjes en besluiten daarna toch om niet komen. Hierdoor lopen mensen op de wachtlijst een leuk bal mis en missen wij de inkomsten. Om de bals mogelijk te houden, willen we je daarom vragen om alleen te reserveren als je zeker weet dat je komt. Je kunt je reservering tot een week voor het bal nog cancellen. Doe je dit niet, dan zijn we genoodzaakt om je de volgende keer 5 euro extra te laten betalen.

Reserveren kan vanaf 19 november (d.d. 13 dec zijn er nog 10 kaartjes over!)

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. Ook waterflesjes worden niet getolereerd, helaas.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: