« Agenda

25-05-2019 | Dansen leren

Verticaliteit en Ritme

Met: Docent(en): Saskia Sportel Aanvang: 12:00-15:00 Entree: € 20 (icm bal 30) Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Utrecht@balfolk.nl Meer info »

Overige informatie:

Workshopomschrijving

Er zijn zoveel verschillende manier om je dans wat meer pit te geven of juist gladder te maken, bij voorkeur in conectie met je danspartner. De workshop Verticaliteit gaat over beweging langs de verticale as. Dit kan gebruikt worden als variatie, styling en als communicatiemiddel in zowel een leiders- als volgersrol; even als individueel (in dansen zoals Rondeau of Bourrée). Verticaliteit is bijvoorbeeld een uitstekende manier om ritmische variaties aan te geven. Wees ervan vezekerd dat we hier veel mee gaan spelen! We zullen dit vooral oefenen in de Scottish en Mazurka. Wie weet dans je ze anders dan je ooit eerder hebt gedaan!

De voertaal van deze workshop is Nederlands.

Over de Docent

Koppeldansen, regio-specifieke dansen, meer (of minder) traditioneel… laat maar komen! Ik ben al jaren aan het dansen en doceren, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik ben me er sterk van bewust dat verschillende mensen op verschillende manieren leren, dus probeer ik me daar altijd op aan te paseen en zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te bieden. Persoonlijke veiligeid n een veilig groepsgevoel zijn daarvoor essentieel. Mijn doceerstijl wordt vaak beschreven als leuk, helder en authentiek. Het doel is altijd om lol te maken, zowel tijdens de workshop als op de dansvloer.

Niveau

We verwachten van deelnemers aan deze workshop dat ze al goed bekend zijn met de Scottish en de Mazurka.

Aanmelden

Voor de workshop is aanmelden verplicht en dat doe je via het inschrijfformulier.

Je kan in het formulier ook aangeven of je ook naar de het bal wil komen.

Kosten

Voor de workshop: 20 euro, als je ook naar het bal komt betaal je 30 euro voor de workshop en het bal. Aanmelden voor deze workshop is verplicht.

Als het bal uitverkocht is, maar er zijn nog wel plekken in de workshop, dan zit er bij die workshop plek ook een plekje voor het bal.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: