« Agenda

04-02-2018 | Bal

Balfolk Moira

Met: Eric Thézé (Fr)Tribal Jaze (Fr)Two catch a raindrop (Nl)Wouter Vandenabeele (Be) Docent(en): Aanvang: 15:30 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

**Het bal is al uitverkocht**

Dit bal in februari wordt Louise d’r allerlaatste bal in de Moira. Een soort afscheidsfeestje dus. Hoewel de bals hier gewoon doorgaan, in andere handen. Dus spoedig zullen er nieuwe data voor bals in de Moira verschijnen.

Maar eerst nog een afscheidsfeestje van Louise met Tribal Jaze, het duo van Eric Theze en Wouter Vandenabeele en Two Catch a Raindrop. Could be worse 😉

Reserveren

Reserveren wordt aangeraden, en kan vanaf 15 januari. Vaak verkopen de bals in de Moira uit. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 5 euro extra om binnen te komen. Tot een week van te voren kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Programma

12:00 Workshop Hoe onregelmatig is die wals? (Louise en Wouter)

15:00 einde workshop

15:30 zaal open

16:00 Bal

18:00 Picknick

19:00 Bal 

22:30 einde

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. 

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: