« Agenda

14-01-2018 | Bal

Balfolk Moira

Met: Duo Montanaro CavezI Fratelli Tarzanelli (Be/Fr/It)Naragonia (Be) Docent(en): Aanvang: 15:30 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

De laatste paar bals in de Moira van Louise d’r hand, waarin ze heel graag haar favoriete muzikanten nog een keer de revue laat passeren. Naragonia was een van de eerste bands waar Louise verliefd op werd, en zodra ze hoorde dat Pablo en Baltazar samen een duo gingen beginnen was ze verkocht. Voeg daar nog Sophie Cavez aan toe en we hebben een full house 🙂

Wie nog niet wist wat Louise d’r favoriete instrument is, weet dat nu…

En Louise d’r favoriete attribuut tijdens het dansen is de blinddoek. Daarom geeft ze voorafgaand aan het bal een workshop waarin we met blinddoeken gaan spelen. Meer informatie op de workshoppagina.

Reserveren

**Update 11 jan: Je kan niet meer reserveren voor dit bal of wanchtlijst of workshop**

Reserveren wordt aangeraden, en kan vanaf 18 december. Vaak verkopen de bals in de Moira uit. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 5 euro extra om binnen te komen. Tot een week van te voren kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Programma

12:00 Workshop Balfolk: the Blindfold Edition door Louise

15:00 einde workshop

15:30 zaal open

16:00 Bal met Naragonia

18:00 Picknick

19:00 Bal met duo Montanaro Cavez

20:45 Bal met I Fratelli Tarzanelli

22:30 einde

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. 

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: