« Agenda

14-04-2013 | Bal

Balfolk Moira

Met: B-Boa (Be)Té (Nl) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

14 april is Culturele Zondag Utrecht Danst!

En natuurlijk doet balfolk daar ook aan mee. Overdag zijn er een aantal balfolkinitiaties, zowel in de Moira als op het Domplein. En vanaf 4 uur is er een bal in de Moira zoals normaal. De invulling van het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

De hele dag staat Utrecht in het teken van Dans, kijk vooral ook naar de rest van het programma en probeer ook wat andere dansen uit: Meer informatie vind je op www.culturelezondagen.nl 

Reserveren

**Het bal is helaas uitverkocht**

Reserveren voor het bal kan vanaf 14 maart. Reserveren is niet meer vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 17 euro om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met zondagavond 25 november in dit geval) kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Programma

11:30 zaal open

12:00 – 12:45 Dansuitleg voor Culturele Zondag (Moira)

13:30 – 14:00 Dansuitleg op Domplein

14:45 – 15:30 Dansuitleg voor Culturele Zondag (Moira)

16:00 Bal met Te

18:00 Picknick

19:00 Bal met B-Boa

21:00 Sessie

Dansworkshop

De dansworkshops die Louise eerder op de middag geeft is gratis en vrij toegankelijk. Hiervoor hoef je je dus niet aan te melden. Het zijn 2 losse workshops voor beginners, de inhoud zal verschillend zijn. Neem dus vooral je vrienden mee die voor het eerst balfolk willen mee maken.

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. 

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: