« Agenda

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

16-01-2023 | Dansen leren

AANGEPAST: Polska zonder moeite

Met: Docent(en): Amber WeverRobin van den Brule Aanvang: 19:00-22:00 Entree: 25 euro, 20 euro met korting Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: balfolkutrecht@gmail.com Meer info »

LET OP! Door omstandigheden is de workshop aangepast: deze vindt ALLEEN plaats op 16 januari. Het instapniveau is daarom veranderd:
De workshop is geschikt mensen die de polska op de balfolkvloer al onder de knie (denken te) hebben en willen werken aan het rondkomen in de draai, hun balans, en controle.
—————————————————————————————————————————————————————

Op 9 en 16 januari geven Amber Wever en Robin van den Brule workshops over polska! Zij hebben hier beiden veel over geleerd tijdens hun dansstudie aan het Eric Sahlström Institut in Tobo, Zweden.

Er zijn natuurlijk meerdere polskor, net zoals er niet maar één bourrée is. In deze workshop gaan we aan de slag met algemene technieken in de polska, die heel goed toepasbaar zijn op de polska zoals ‘ie bij balfolk gedanst wordt.

In de workshops gaan we vanuit een Zweeds dansperspectief aan de slag met bewegen, balans, draaien, en uiteindelijk het samen rondkomen. Zo kun je de polska leren dansen zonder geduw of getrek, en weinig duizeligheid: met minder moeite dus!

Niveau
De workshop is geschikt mensen die de polska op de balfolkvloer al onder de knie (denken te) hebben en willen werken aan het rondkomen in de draai, hun balans, en controle.

Lestijden & Locatie
19:00 – deuren open
19:15 – de les begint
21:45 – einde les
22:00 – sluiting
Je moet de blauwe voordeur hebben aan de rechterkant. Dan kom je via de trap naar beneden in de zaal. Ben je onverhoopt te laat en is de deur dicht? Bel het 06-nummer dat op de deur hangt, dan komt iemand de deur open doen.


Prijzen, Aanmelden en Algemene Voorwaarden
Zie boven voor reserveren en prijzen. Je betaalt contant voor je reservering aan het begin van de workshop.

Let op! Als je inschrijft, reserveren we een plekje voor je en gaan we er ook van uit dat je komt. Inschrijven is dus niet vrijblijvend. Als je je inschrijft en je je minder dan een week voor de workshop weer afmeldt, vragen we een administratieve bijdrage. Als je je minder dan drie dagen voor de workshop afmeldt, betaal je een deel van het lesgeld, tenzij je iemand vindt die je kaartje overneemt. Je kunt alles lezen in deze algemene voorwaarden, die gelden als je je aanmeldt.

Richtlijnen
Wij willen graag dat iedereen zich vrij en veilig voelt om zichzelf te zijn en om aan te geven wat ze nodig hebben. We vinden het daarom belangrijk dat iedereen, die naar onze workshops komt, op de hoogte is van een aantal richtlijnen: Balfolk Utrecht Richtlijnen. Zo maken we de community voor iedereen zo veilig en fijn mogelijk. 🙂

Nieuwsbrief
Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te verzenden naar balfolkutrecht@gmail.com met dat je je wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Heb je vragen? Mail naar balfolkutrecht@gmail.com

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: