« Agenda

17-12-2017 | Bal

Balfolk Moira

Met: Duo Tanghe-CoudroyEl PeppahNiek van Uden (Nl) Docent(en): Aanvang: 15:30 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Meer bals in de Moira!

Omdat ik (Louise) op ga houden met bals organiseren, wil ik de laatste paar maanden dat ik dit nog doe, graag nog zoveel mogelijk toffe bands laten spelen. Daarom op dit bal (17 dec) het franse duo Tanghe-Coudroy en het Nederlandse El Peppah, alsof dat niet genoeg is heb ik net Niek van Uden aan het programma toegevoegd 🙂 Mooie muziek gegarandeerd!

Reserveren

**Het bal is uitverkocht, mogelijk worden er kaartjes aangeboden op facebook**

Reserveren wordt aangeraden, vaak verkopen de bals in de Moira uit. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 5 euro extra om binnen te komen. Tot een week van te voren kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Er is ’s middags een speciale workshop, Louise gaat een speciale Feldenkrais workshop geven voor Balfolk dansers. Als je nieuwsgierig bent, kijk dan op de workshoppagina. Daar vind je ook alle informatie over kosten en aanmelden.

Programma

12:00 Workshop door Louise: Feldenkrais meets Balfolk

15:00 einde workshop

15:30 zaal open

16:00 dansuitleg voor beginners

16:30 Bal met duo Tanghe-Coudroy

18:30 Picknick

19:30 Bal met El Peppah

21:15 Niek van Uden

22:30 einde

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. 

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: