« Agenda

10-01-2016 | Bal

Balfolk Moira

Met: DuodaroNaragonia (Be)Salmagondis (Nl) Docent(en): Aanvang: 15:30 Entree: € 10 Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: ja Sessie: Contact: Meer info »

*Uitverkocht!*

Het bal komende zondag is uitverkocht, ook reserveren voor de wachtlijst is niet meer mogelijk. 

Bands

Naragonia. Goede wijn behoeft geen krans. Maar voor wie ze nog niet kent, dit Vlaamse echtpaar speelt al 12 jaar de mooiste, liefste, meest dansbare, muzikaalste liedjes voor ons. Als je ze nog niet kent, kom proeven, als je ze wel kent hebt je waarschijnlijk geen aanmoediging nodig.

Helaas is Niek van Uden, die gepland stond als 2e band met solo project, verhindert. In plaats daarvan komen Duodaro en Salmagondis voor ons spelen!

Dit bal is onderdeel van de culturele zondag, er gebeuren nog veel meer leuke activiteiten in Utrecht (en meeste zijn gratis). Kijk vooral op www.culturelezondagen.nl

Reserveren

Reserveren kan vanaf 9 december. Reserveren wordt sterk aangeraden, regelmatig (maar niet altijd) is het bal van te voren uitverkocht. Reserveren is niet vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 5 euro extra om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met zondagavond 3 januaru in dit geval) kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Als je mee wil doen aan de workshop (basis mazurka en jig) dan moet je je daarvoor apart aanmelden. Klik hier.

Programma

11:30 workshop door door Louise (basis mazurka en jig)
14:15 einde workshop
14:30 dansuitleg voor beginners (in het kader van de culturele zondag)
16:00 Bal met Salmagondis
17:15 Bal met Duodaro
19:00 Picknick
20:00 Bal met Naragonia
22:00 einde

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: