« Agenda

27-02-2011 | Bal

Balfolk Moira

Met: Parasol (Fr)Sidaro (Nl)Wouter Kuyper (Nl) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Programma

Deze zondagmiddag komt Parasol weer spelen. Helaas is Corinne Renaud, de zangeres die ook op hun cd Brume meezingt, en die eigenlijk mee zou komen, door ziekte verhinderd. Na de zomer proberen we het nog een keer, en op dit bal dansen we op de wonderschone muziek van Gerard Godon en Catherine Grimault.

Reserveren

Helaas zijn alle kaartjes al vergeven. Ook de reservelijst is vol, dus reserveren is niet meer mogelijk. 10 maart kan je reserveren voor het volgende bal in de Moira, op 10 april.

Reserveren kan vanaf 1 februari. Reserveren is niet meer vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 17 euro om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met zondagavond 20 februari in dit geval) kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. Ook waterflesjes worden niet getolereerd, helaas.

Programma

12u00 – 15u00 Workshop Mazurka Variaties 

16u00 – 17u20 Bal met Sidaro
17u30 – 18u30 Bal met Parasol (deel 1)
18u30 – 19u30 Picknick
19u30 – 20u30 Bal met Parasol (deel 2)
20u40 – 22u00 Bal met Wouter Kuyper

Dansworkshop

Gerard zal voorafgaand aan het bal weer een dansworkshop geven. Hij gaat hierin aan de slag met de variaties in de mazurka. Meer info en aanmelden kan hier.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: