« Agenda

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

16-09-2019 | Dansen leren

Fundamentals Workshop – Scottish + Leiden en Volgen

Met: Docent(en): Saskia Sportel Aanvang: 18:57-22:00 Entree: €20,- regulier of €16,- met korting Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: utrecht@balfolk.nl Meer info »


SCOTTISH + LEIDEN EN VOLGEN

Dit is de eerste fundamentals workshop. We gaan de diepte in met de scottish en met leiden en volgen. De scottish is een koppeldans met een relatief eenvoudige basis, die je daarna kunt uitbreiden of loslaten zoveel je maar wilt. Eindeloos spelen, communiceren en lol hebben met je danspartner. In deze workshop komen allerlei fundamentals voorbij: passen, houding, leiden, volgen, muzikaliteit en enkele variaties. Dit kun je natuurlijk ook goed gebruiken in andere dansen! Zo besteden we bijvoorbeeld veel aandacht aan danshouding, beweging in de ruimte en communicatie in de dans. We hebben de hele avond om antwoord te geven op die welbekende vraag: “hoe dan?” 🙂

Voor wie net balfolk heeft ontdekt is dit een kans om zowel de basispassen te leren als technieken in leiden en volgen.

Voor wie al eventjes danst is dit een kans om jezelf een immersie te geven: je kunt de details opzoeken, aan de slag met je techniek en hierbij gebruik maken van persoonlijke aandacht van de docent.


Over de fundamentals workshops

Elke vier weken is er op een maandagavond een fundamentals workshop door Saskia Sportel. Dit is perfect voor iedereen die net begint of die de basis wil verstevigen door de diepte in te gaan met de techniek van één thema. Thema’s voor de fundamentals workshops zijn: Scottish, Wals, Mazurka en Bourrée de Berry (Bourrée 2 tijden) en mogelijk meer. Kijk ook op de balfolk lespagina van Utrecht.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: