« Agenda

25-06-2017 | Bal

Balfolk Moira

Met: Elanor (Be)Lirio! (NL) Docent(en): Aanvang: 15:30 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

10 jaar bals in de Moira!

Tijd voor een feestje! Louise organiseerde in juni 2007 het eerste bal in de Moira. Precies 10 jaar later, organiseert ze op 25 juni het 79ste bal in de Moira! Dit feest vieren we met een workshop door Rafael en Nele (titel: Louise’s choice) en muziek van muzikanten die er 10 jaar geleden ook al Balfolk speelden. 

Het Nederlandse duo van Wouter Kuyper en Sander van der Schaaf (duoversie van Lirio) zijn er bij, en ook Bert Leemans mag niet ontbreken. 10 jaar geleden speelde hij vooral met Embrun (en louise’s favoriet Embrio), nu komt hij spelen met Elanor!

Reserveren

**Update 25 juni** Je kan niet meer reserveren via de website, op facebook worden nog wel kaartjes aangeboden door mensen die toch niet kunnen.

Reserveren kan vanaf 25 mei. Reserveren wordt sterk aangeraden, regelmatig (maar niet altijd) is het bal van te voren uitverkocht. Reserveren is niet vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 5 euro extra om binnen te komen. Tot een week van te voren kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Programma

12:00 Workshop door Rafael en Nele

15:00 einde workshop

15:30 zaal open

16:00 Bal met Elanor

18:00 Picknick

19:00 Bal Lirio (duo)

21:00 Sessie

22:00 einde

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. 

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: