« Agenda

09-05-2010 | Bal

Balfolk Moira

Met: Eric Thézé (Fr)Kelten zonder GrenzenViolet (Nl) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Ernstig verkeerhinder door Giro d’Italia

Let op! Door de Giro d’Italia zijn een groot aantal wegen in utrecht tussen half 3 en half 7 afgesloten. Onder andere is het niet mogelijk om van het centraal station naar de Moira te lopen omdat je dan het parcours over moet steken. Meer info

Reserveren

Reserveren is helaas niet meer mogelijk, de kaartjes zijn op.

Reserveren is niet meer vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 15 euro om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met zondagavond 2 mei in dit geval) kan je je reservering nog wel cancellen. Daarna moet je zelf maar iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. Ook waterflesjes worden niet getolereerd, helaas.

Programma

16u00 Eric Thézé (Fr)

17u15 Violet

18u30 picknick

19u30 Kelten

20u45 Eric Thézé (deel 2)

Dansworkshop

Van 12 tot 3 geven Wen en Louise een dansworkshop waarin de basis van de mazurka grondig uitgelegd en geoefend gaat worden, speciaal voor mensen die nog nooit eerder hebben gedanst, maar ook voor mensen bij wie de mazurka nog altijd niet lekker gaat. Meer info hier

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: