« Agenda

13-05-2012 | Bal

Balfolk Moira

Met: Arasta Bazaar (Fr)Duo Masqué (Fr)El Peppah Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Programma

Deze zondagmiddag komen er 2 toffe franse bands spelen (Arasta Bazar en Duo Masqué) en 1 Nederandse El Peppah!

13:00 workshop Turkse dans door Arasta Bazar
15:00 einde workshop

15.45 deur open
16.00 Arasta Bazar
17.45 Picknick
18.45 El Peppah
20.30 Duo Masque
22:00 Sessie

Reserveren

Reserveren kan nog steeds! En waarschijnlijk worden er zelfs nog kaartjes aan de deur verkocht. (Als het toch nog uitverkoopt melden we dat hier!)

Reserveren is niet meer vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 17 euro om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met zondagavond 6 mei in dit geval) kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. Ook waterflesjes worden niet getolereerd, helaas.

Dansworkshop

’s Middags geven de muzikanten (en dansers) van Arasta Bazar een dansworkshop Turkse dansen. Naast Balfolk muziek maken zij namelijk ook Turkse muziek. Meer info vind je hier.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: