« Agenda

26-09-2010 | Bal

Balfolk Moira

Met: HunebendLes Boites (Be)Violet (Nl) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Programma

16u – 17u Huneband (zweeds)

17u – 18u Les Boites (balfolk)

18u – 19u picknick

19u – 20u Les Boites (balfolk)

20u15 – 21u30 Violet (balfolk)

Dansworkshop

’s middags (van 12 tot 15) zal er ook weer een dansworkshop zijn. Dit wordt een Polska workshop, gegeven door 2 docenten die heel veel in zweden zijn geweest en het zweedse danshuis in Amstelveen leiden. In deze workshop wordt de basis van de polska uitgelegd, maar we gaan een stuk verder dan alleen de stapjes, ook alle details die de polska zo typisch maken zullen langskomen. Meer info hier

Reserveren: alle kaartjes zijn op!

De Moira is een kleine zaal en de bals in Moira zijn in trek. Daarom zijn we gestart met reserveringen. Helaas reserveren mensen soms kaartjes en besluiten daarna toch om niet komen. Hierdoor lopen mensen op de wachtlijst een leuk bal mis en missen wij de inkomsten. Om de bals mogelijk te houden, willen we je daarom vragen om alleen te reserveren als je zeker weet dat je komt. Je kunt je reservering tot een week voor het bal nog cancellen. Doe je dit niet, dan zijn we genoodzaakt om je de volgende keer 5 euro extra te laten betalen.

Alle kaartjes zijn inmiddels op…!

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. Ook waterflesjes worden niet getolereerd, helaas.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: