« Agenda

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

17-04-2023 | Dansen leren

Workshop Zuid-West: Branle met Dani PadPé

Met: Docent(en): Daniel Detammaecker Aanvang: 19:00-22:00 Entree: €25, €20 met korting Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: balfolkutrecht@gmail.com Meer info »

Over de workshop

De workshop zal zich voornamelijk richten op de Branle d’Ossau, een wat ingewikkelde maar heel interessante rijdans die ook af en toe in koppels gedanst wordt. Het tempo zal wat hoger liggen, dus het helpt als je de dans al een keertje hebt geprobeerd mee te dansen. Aan het eind speelt Dani ook een minisessie om lekker uit te dansen! Om de Branle even te zien kun je het filmpje hieronder bekijken:

Over de docent

Dani is een zeer ervaren danser, muzikant en docent die zich gespecialiseerd heeft in dansen uit de Gascogne, in het Zuid-Westen van Frankrijk. Hij doceert met een aanstekelijk enthousiasme en is al heel lang een graag geziene gast op de grote festivals in Frankrijk, dus we zijn heel blij dat hij naar Utrecht komt! Hij speelt onder andere in Clica Drona en Nhac, maar ook solo.

Lestijden

De workshop duurt ongeveer twee uur, en daarna speelt Dani nog wat muziek voor ons! Het programma:

18:45 – deuren open
19:15 – begin workshop
21:15 – einde workshop
22:00 – sluiting

Locatie & Deurbeleid

De lessen en workshops vinden plaats in de Moira, een fijne zaal in het centrum van Utrecht. Het adres is Wolvenstraat 10 (aan het einde van de Plompetorengracht). Je moet de blauwe deur hebben aan de rechterkant. Dan kom je via de trap naar beneden in de zaal.

Ben je onverhoopt te laat? Bel het 06-nummer dat op de deur hangt (soms is de bel niet goed te horen als de muziek aan staat tijdens de workshop, maar geef ons wel eerst even de tijd om de trap op te lopen).

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: