« Agenda

Geannuleerd, Balfolk Utrecht - Spelen met Ritme in Koppeldansen
17-10-2022 | Dansen leren

Geannuleerd, Balfolk Utrecht – Spelen met Ritme in Koppeldansen

Met: Docent(en): Rian de Jong Aanvang: 19:00-22:00 Entree: €20, €23 of €25 Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: utrecht@balfolk.nl Meer info »


We hebben informatie onderaan op onze lespagina toegevoegd over inloggen en hoe dit systeem werkt, zie hier. Stuur ons gerust een email, als het je niet lukt met inloggen.


Workshop Beschrijving
In deze workshop behandelen we ritmische variaties vooral binnen de scottish, mazurka, en afhankelijk van het niveau van de groep ook binnen de wals. We zullen kijken wat voor ritmische variaties er mogelijk zijn: hoe je ze kunt leiden/aangeven en hoe een volger hiermee kan spelen.

We zullen ook de onregelmatige dansen van de scottish en mazurka behandelen, zoals ‘scottish impaire’ en ‘mazurka in 5’.


Niveau
We verwachten dat je op het niveau bent, dat je de basis van de scottish en mazurka ontspannen kunt dansen. Afhankelijk van het niveau van de groep behandelen we ook ritmische variaties in de wals. Beginners die paar danslessen hebben gevolgd zijn ook welkom. Geef dit aan bij de reservering, we kunnen dan hiermee rekening houden zonder de moeilijkheid van de workshop te verlagen door extra ervaren dansers bij the hebben.


Lestijden & Locatie
19:00 – deuren open
19:15 – de les begint
21:45 – einde les
22:00 – sluiting.
Je moet de blauwe voordeur hebben aan de rechterkant. Dan kom je via de trap naar beneden in de zaal. Ben je onverhoopt te laat en is de deur dicht? Bel het 06-nummer dat op de deur hangt, dan komt iemand de deur open doen.


Prijzen, Aanmelden en Algemene Voorwaarden
Zie boven voor reserveren en prijzen. Je betaalt contant voor je reservering aan het begin van de workshop.

Let op! Als je inschrijft, reserveren we een plekje voor je en gaan we er ook van uit dat je komt. Inschrijven is dus niet vrijblijvend. Als je je inschrijft en je je minder dan een week voor de workshop weer afmeldt, vragen we een administratieve bijdrage. Als je je minder dan drie dagen voor de workshop afmeldt, betaal je een deel van het lesgeld, tenzij je iemand vindt die je kaartje overneemt. Je kunt alles lezen in deze algemene voorwaarden, die gelden als je je aanmeldt.


Richtlijnen
Wij willen graag dat iedereen zich vrij en veilig voelt om zichzelf te zijn en om aan te geven wat ze nodig hebben. We vinden het daarom belangrijk dat iedereen, die naar onze workshops komt, op de hoogte is van een aantal richtlijnen: Balfolk Utrecht Richtlijnen. Zo maken we de community voor iedereen zo veilig en fijn mogelijk. 🙂


Nieuwsbrief
Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te verzenden naar balfolkutrecht@gmail.com met dat je je wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Heb je vragen? Mail naar utrecht@balfolk.nl


Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: