« Agenda

24-06-2012 | Bal

Balfolk Moira

Met: Accordzéâm (Fr)Kelten zonder GrenzenTricanelli (Nl) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: € 10 Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: onbekend Sessie: Contact: Meer info »

Programma

Accordzeam in de Moira? Zou dat passen? Een knalband als Accordzeam in een klein en intiem bal als de Moira? Er is maar een manier om daar achter te komen…

Het programma

12-15 mazurka basis workshop

16u00 Tricanelli

17u30 Kelten zonder grenzen

19u00 Picknick

20u00 Accordzeam

22u00 Sessie?

Reserveren

Reserveren kan vanaf 1 juni. Reserveren is niet meer vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 17 euro om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met zondagavond 17 juni in dit geval) kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. Ook waterflesjes worden niet getolereerd, helaas.

Dansworkshop

Louise en Wen geven deze middag weer een dansworkshop. Ze gaan aan de slag met de basis van de mazurka en de jig (inclusief spelen).

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: