« Agenda

10-04-2011 | Bal

Balfolk Moira

Met: Eric Thézé (Fr)Naragonia (Be)Wendy Wouters (Nl) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Dit wordt het 30ste bal in de Moira!

Programma

Eerste band voor dit Moira bal is weer vastgelegd: Duo Eric Theze en Wendy Wouters! De tweede band die komt is Naragonia. 

Reserveren

Alle kaartjes voor het bal zijn vergeven. Wel kan je nog reserveren voor een plekje op de reservelijst, of voor de workshop (basis mazurka), voor workshopdeelnemers zijn er een paar plekjes op het bal.

Reserveren kan vanaf 10 maart. Reserveren is niet meer vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 17 euro om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met zondagavond 3 april in dit geval) kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. Ook waterflesjes worden niet getolereerd, helaas.

Programma

12u00 – 15u00 Workshop basis Mazurka

16u00 – 18u30 Bal
18u30 – 19u30 Picknick
19u30 – 22u00 Bal

Dansworkshop

Voorafgaand aan dit bal is er weer een basis workshop mazurka, door Wen en Louise. Meer informatie vind je hier.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: