« Agenda

26-02-2012 | Bal

Balfolk Moira

Met: Parasol (Fr)Philippe Plard (Fr)Trio Corinne Renaud (Fr)William project (Nl) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Uitverkocht!

Helaas is het bal alweer uitverkocht. Je kan je nu alleen nog maar aanmelden voor een wachtlijst. Wie weet zeggen er nog mensen af.

Programma

Deze zondagmiddag komt Parasol weer spelen, dit keer wel met zangers Corinne Renauld. (Vorig jaar kwam zij door ziekte last-minute toch niet mee met Parasol, dit jaar is zij er wel gewoon weer bij!)

12u workshops

16u bal met Philippe Plard

17u30 bal met William Project

19u00 Picknick

20u00 Trio Corinne Renauld

22u30 sessie

Reserveren

**Het bal is uitverkocht**

Reserveren kan vanaf 1 februari. Reserveren is niet meer vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 17 euro om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met zondagavond 19 februari in dit geval) kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. Ook waterflesjes worden niet getolereerd, helaas.

Programma

Precieze programma volgt tzt.

Dansworkshop

Gerard zal voorafgaand aan het bal weer een dansworkshop geven. Hij gaat hierin aan de slag met onregelmatige walsen. Meer info en aanmelden volgt nog. Mogelijk geeft Corinne ook een zangworkshop!

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: