« Agenda

29-03-2015 | Bal

Balfolk Moira

Met: La fille du fermierLoogaroo (BE) Docent(en): Aanvang: 15:30 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Reserveren

**Op 25 maart is het bal nog lang niet uitverkocht, dus kom vooral nog naar het bal. Reserveren mag, maar ook aan de deur verkopen we nog kaartjes!** 

Reserveren kan vanaf 1 maart :-). Reserveren wordt sterk aangeraden, regelmatig (maar niet altijd) is het bal van te voren uitverkocht. Reserveren is niet vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 5 euro extra om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met zondagavond 22 maart in dit geval) kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Programma

12:00 workshop door door Louise (basis Scottish)

15:00 einde workshop

15:30 zaal open

16:00 Bal met La fille du Fermier

18:00 Picknick

19:00 Bal duo De Schepper – Golder

21:00 Sessie

22:00 einde

Workshop

In de workshop gaat Louise met jullie aan de slag met de basis van de scottish en jig, en hou je daarin samen kan spelen. Deze workshop kost normaal 20 euro, als je naar zowel de workshop als het bal komt, betaal je slechts 25 euro voor het hele pakket. (Normaal kost het bal 14 euro.) Meer info en aanmelden doe je hier: Klik.

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. 

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: