« Agenda

16-05-2016 | Bal

Balfolk Moira

Met: Les Bottines Artistiques (Be)Nachtmuziek (Nl) Docent(en): Aanvang: 15:30 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Het pinksterweekend is vaak een weekend vol familiebezoekjes, zorg dat je die op zaterdag en zondag plant, zodat je op de vrije maandag tijd hebt om te komen dansen :-) 

Het Belgische Les Bottines Artistiques, en het Nederlandse Nachtmuziek komen ons plezieren met hun muziek op dit bal in Utrecht, en voor wie nog niet zoveel danservaring heeft, geeft Louise Marius ’s middags een dansworkshop, voor beginnende dansers, zij gaat met jullie aan de slag met jig en mazurka. 

Reserveren

**Er zijn op zaterdag 14 mei nog ruim voldoende kaartjes. Je kan nog reserveren, maar er worden ook gewoon kaartjes aan de deur verkocht. Mochten die onverhoopt toch op gaan, dan laten we dat hier weten.**

Reserveren kan vanaf 20 april. Reserveren wordt sterk aangeraden, regelmatig (maar niet altijd) is het bal van te voren uitverkocht. Reserveren is niet vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 5 euro extra om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met maandagavond 9 mei in dit geval) kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Voor de workshop moet je apart reserveren, dat kan HIER. Bij de reservering voor de workshop zit ook een reservering voor het bal, tenzij je expliciet zegt dat je dat niet wil.

Programma

12:00 workshop basis mazurka en spelen jig door Louise

15:00 einde workshop

15:30 zaal open

16:00 Bal met Nachtmuziek

18:00 Picknick

19:00 Bal met Les Bottines Artistiques

21:00 Sessie

22:00 einde

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. 

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: