« Agenda

14-02-2022 | Dansen leren

Miniworkshop en Oefenavond Moira

Met: Docent(en): Robin van den Brule Aanvang: 19:15-22:00 Entree: €0,- Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: balfolkutrecht@gmail.com Meer info »


Balfolk Utrecht presenteert

Workshop en Oefenavond met Robin

Een spontaan avondprogramma op 14 februari! Voor iedereen die valentijnsdag maar stom vindt, of gewoon lekker wil komen dansen (met of zonder vaste partner). Robin van den Brule komt een miniworkshop geven over lichaam en muzikaliteit, geschikt voor alle niveaus, waarin we reflecteren op beweging en (dans)bewustzijn in verhouding tot verschillende soorten folkmuziek. Dat is meteen ook een warm-up voor het grootste deel van de avond: vrij oefenen! Je kunt dan verder met het thema van de workshop of, zoals op een bal, dansen met wie daar ook zin in heeft. Robin speelt DJ met van alles wat, inclusief de dansen die eerder op workshops langs zijn gekomen!

Aanmelden is verplicht in verband met corona. Als je last minute wilt komen kan dat ook, zolang je het formulier maar vóór 19.00 hebt ingevuld. Er is een maximaal aantal deelnemers; als het formulier gesloten is betekent het dat er geen plek meer is.

Inschrijfformulier Hier.

Corona Maatregelen
We vinden de gezondheid van onze dansers en docenten belangrijk, daarom hanteren we een aantal maatregelen om verspreiding van de Corona virus tegen te gaan.

  • Alleen deelnemers die zich van tevoren hebben ingeschreven kunnen meedoen. Op deze manier zorgen we ervoor dat er niet te veel mensen in de ruimte zijn;
  • Wij zorgen dat er op locatie ontsmettingsmiddel beschikbaar is, dat vooraf en tussendoor te gebruiken is;
  • We vragen deelnemers die klachten hebben thuis te blijven;
  • Door de verscherping van de overheidsmaatregelen vragen we alle deelnemers een geldige QR-code mee te nemen (via de app of uitgeprint) om aan de deur te scannen;
  • We vragen de deelnemers een mondmasker te dragen, behalve wanneer ze in de danszaal met de dansles bezig zijn. Dus je mondmasker mag af in de danszaal tijdens de dansles.

Lestijden
Het programma:

18:45 – deuren open
19:15 – de begint
20:15 – de vrije oefenavond
22:00 – sluiting

Locatie & Deurbeleid
De lessen en workshops vinden plaats in de Moira, een fijne zaal in het centrum van Utrecht. Het adres is Wolvenstraat 10 (aan het einde van de Plompetorengracht). Je moet de blauwe deur hebben aan de rechterkant. Dan kom je via de trap naar beneden in de zaal.

De deur van de Moira-zaal mag niet meer zonder toezicht open blijven staan. Tussen 18:45 en 19:15 staat er dus iemand van de organisatie bij de deur om iedereen binnen te laten. Ook wordt bij de deur je Corona-app QR-code gecheckt, of je naam afgekruist van de zelftest-maillijst . Daarna gaat de deur dicht.

Ben je onverhoopt te laat? Gebruik dan de deurbel. Bij geen gehoor kun je ook het 06-nummer bellen dat op de deur hangt (soms is de bel niet goed te horen als de muziek aan staat tijdens de workshop, maar geef ons wel eerst even de tijd om de trap op te lopen ).

Prijzen
Omdat dit een buitengewone avond is, zijn de prijzen ook anders dan normaal: je mag na de workshop zelf bepalen hoeveel je betaalt voor de hele avond.

Nieuwsbrief & Vragen
Heb je vragen of wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief? Stuur ons een email.


Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: