« Agenda

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Proefles Balfolk Utrecht
23-01-2023 | Dansen leren

Proefles Balfolk Utrecht

Met: Docent(en): Cecilia BrandsRobin van den Brule Aanvang: 19:00-22:00 Entree: € 5 Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: balfolkutrecht@gmail.com Meer info »

Dit is het evenement voor de proefles van de lesreeksen van Robin en Cecilia op maandag in de Moira in Utrecht. Van eind januari tot begin april geven zij twee reeksen: een basisreeks en een verdiepende en verbredende reeks. Lees meer over de inhoud daarvan, praktische zaken, én de links naar de formulieren om je aan te melden voor de lesreeksen op deze pagina. Om te reserveren voor de proefles kun je op de rode balk ‘reserveren’ bovenaan deze pagina klikken (nog bóven de foto).

De proefles kost 5 euro (graag contant betalen). Een vaste danspartner is niet nodig, maar we vinden het wel fijn als je laat weten dat je komt. Klik op de reserveerbutton bovenaan de pagina!

De deur is vanaf ongeveer 18.45 uur open, en dan beginnen we om 19.15 met de proefles voor beginners. De proefles voor de verdiepende reeks start om 20.45. We zijn om 22.00 uur klaar.

Er is ook een facebook-event voor deze avond, neem vooral je vrienden mee!

Praktisch

Tijden:
18.55 deur open
19.15 beginnen, basisgroep
20.15 thee, oefenen en in/uit-dansen, en soms speciaal programma voor beide groepen
20.45 verdiepende groep
22.00 klaar

Locatie:
Het adres van de Moira is Wolvenstraat 10 (aan het einde van de Plompetorengracht loop je er tegenaan), maar het is een groot gebouw. De deur die je moet hebben is de blauwe aan de rechterkant, met daarop in roze letters Moira zaal. Dan kom je via de trap naar beneden in de zaal. Er is helaas geen lift.

Prijs:
5 euro, graag contant betalen (en laten weten dat je komt door bovenaan deze pagina te reserveren!). Een danspartner is niet nodig, maar je mag zoveel mensen meenemen als je wilt.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: