« Agenda

22-12-2013 | Bal

Balfolk Moira

Met: KV Express (Be)Wouter Kuyper (Nl) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

**Het bal is uitverkocht!**

Last minute toch nog een (bijna-kerst)bal in de Moira. En met niemand minder dan KVExpress (weer als trio!) en duo Wouter en Sander. En Louise geeft weer een basis workshop mazurka. Voor iedereen die al een tijdje (of pas net) struggelt met de mazurka, en gewoon lekker wil leren dansen.

Programma

11:30 zaal open

12:00 workshop basis mazurka door Louise

15:00 einde workshop

16:00 Bal met Wouter en Sander (NL)

18:00 Picknick

19:00 Bal met KV Express (Be)

21:00 Sessie

Reserveren

Reserveren kan vanaf 8 december. Reserveren wordt sterk aangeraden, regelmatig (maar niet altijd) is het bal van te voren uitverkocht. Reserveren is niet vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 17 euro om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met zondagavond 15 december in dit geval) kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. 

Dansworkshop

’s middags geeft Louise Marius een workshop voor beginnende dansers. In deze workshop gaat Louise met jullie aan de slag met de basispas van de mazurka, met de bedoeling dat jullie aan het eind van de workshop een stuk soepeler en zelfverzekerder een mazurka dansen. Daarnaast gaan we ook met de jig en hou je daar een beetje mee kan spelen. De workshop begint om 12 uur. Aanmelden voor deze workshop is noodzakelijk en kan hier.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: