« Agenda

23-06-2013 | Bal

Balfolk Moira

Met: Duo Absynthe (Fr)Wouter Kuyper (Nl) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Programma

11:30 zaal open

12:00 workshop door Louise (Basis Wals in 3)

15:00 einde workshop

16:00 Bal met duo Absynthe

18:30 Picknick

19:30 Bal met Wouter Kuyper

21:00 Sessie

Reserveren

Reserveren wordt sterk aangeraden, regelmatig (maar niet altijd) is het bal van te voren uitverkocht. Reserveren is niet meer vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 17 euro om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met zondagavond 16 juni in dit geval) kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. 

Dansworkshop

’s middags geeft Louise Marius een workshop voor beginnende tot licht gevorderde dansers. In deze workshop gaat Louise met jullie aan de slag met de basispas van de wals in 3, en hoe je daar lekker mee kan draaien. Daarnaast gaan we ook met verschillende spinhoudingen in de tovercirkel spelen. De workshop begint om 12 uur. Aanmelden voor deze workshop is noodzakelijk en doe je HIER.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: