« Agenda

17-02-2013 | Bal

Balfolk Moira

Met: Dans l'Airduo Pablo Golder - Florian de Scheffer (Be)Sous le Pont (Fr) Docent(en): Aanvang: 16:30 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Reserveren

Reserveren kan vanaf 17 januari. Reserveren is niet meer vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 17 euro om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met zondagavond 25 november in dit geval) kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. Ook waterflesjes worden niet getolereerd, helaas.

Programma

10:30 zaal open

11:00 workshop van Guilhem (Fr)

15:30 einde workshop

16:30 Bal met duo Golder-de Scheffer (Be)

18:00 Picknick

19:00 Bal met Sous le Pont (Fr)

21:00 Bal met Dans l’Air

Dansworkshop

’s middags geeft Guilhem Herinx een workshop voor (half)gevorderde dansers. Deze workshop begint om 11 uur en gaat over de karakteritieken van de verschillende traditionele dansen. Aanmelden voor deze workshop is noodzakelijk en doe je HIER.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: