« Agenda

09-05-2013 | Bal

Balfolk Moira

Met: Kelten zonder GrenzenLa Vielha (Fr) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Bands

Kelten zonder grenzen

Dit voorjaar verschijnt de nieuwe cd van de Kelten zonder Grenzen. Vol inspiratie en nieuwe tunes besloten ze dat het tijd was dat deze muzikale sprookjes verteld moesten worden. Je kan op deze nieuwe cd weer het bekende geluid van de Kelten zonder Grenzen verwachten. Toch zet deze nieuwe cd weer een heel andere sfeer neer dan de vorige cd ‘Ik zie een konijntje’ uit 2010. Dus vertrouwd, maar toch anders…en ook dit keer weer met een aantal bijzondere gastmuzikanten!

La Vielha

2 jonge franse muzikanten uit de Auvergne komen deze zondag een dansworkshop geven (bourree auvergnate) en bal spelen.

Reserveren

Reserveren kan vanaf 14 april. Reserveren is niet meer vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 17 euro om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met donderdagavond 2 mei in dit geval) kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Workshops

Voorafgaand aan het bal geeft Loic een dansworkshop bourree Auvergnate en op vrijdag (de dag na het bal) geeft hij een muziekworkshop ook over de bourree auvergnate.

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. 

Programma

11:30 zaal open

12:00 workshop bourree auvergnate

15:00 einde workshop

16:00 Bal

18:00 Picknick

19:00 Bal

22:00 Einde

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: