« Agenda

07-11-2010 | Bal

Balfolk Moira

Met: I Fratelli Tarzanelli (Be/Fr/It)Jeff Caresse (Fr/Be)Le Petit Boeuf (NL) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Programma

16u00 – 17u15 Les frères Tarzanelli

17u30 – 18u30 Jeff Caresse

18u30 – 19u30 picknick

19u30 – 20u30 Jeff Caresse

20u45 – 22u00 Le Petit Boeuf

Dansworkshop

In de middag (van 12 tot 15) zal er ook weer een dansworkshop worden gegeven door Wen en Louise. Deze workshop is voor beginnende dansers, die de basis van de scottish, tovercirkel en jig willen leren. Behalve de pasjes leren we je er ook hoe je in deze dansen kunt gaan spelen. Meer info hier.

Reserveren

Update: Het bal is al uitverkocht. Je kan niet meer reserveren. Reserveren voor het volgende bal in de Moira kan vanaf 19 november.

De Moira is een kleine zaal en de bals in Moira zijn in trek. Daarom zijn we gestart met reserveringen. Helaas reserveren mensen soms kaartjes en besluiten daarna toch om niet komen. Hierdoor lopen mensen op de wachtlijst een leuk bal mis en missen wij de inkomsten. Om de bals mogelijk te houden, willen we je daarom vragen om alleen te reserveren als je zeker weet dat je komt. Je kunt je reservering tot een week voor het bal nog cancellen. Doe je dit niet, dan zijn we genoodzaakt om je de volgende keer 5 euro extra te laten betalen.

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met iedereen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira. (Zullen we dit keer met z’n allen proberen minder afval te maken, en niet stapels plastic bordjes mee te nemen? Maar gewoon allemaal ons eigen afwasbare en herbruikbare bordje en bestek?)

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. Ook waterflesjes worden niet getolereerd, helaas.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: